Wil Groenhuijsen - Reportage en Portretfotografie

 

Wil Groenhuijsen, Fotograaf.

Vaak fotograferend op lokatie.  Bij u in de zaak, op kantoor, in uw winkel of in de fabriek.   Maar ook buiten, op straat, in de natuur, op het platteland, etc..             Studio op lokatie!  Ik kom naar u toe!

Persoonlijke betrokkenheid is voor mij belangrijk in het contact tussen u als opdrachtgever, de te fotograferen personen en/of het onderwerp. Hierbij zijn wederzijds respect, goede afspraken en spontaniteit sleutelbegrippen.                                                                                                                                         

Ik ben gewend me communicatief en dienstbaar op te stellen met als doel optimale kwaliteit fotografie te leveren en een op alle vlakken tevreden opdrachtgever. 

Met mijn fotografie wil ik nadrukkelijk ook werkzaam zijn op het gebied van duurzame en circulaire stedenbouw, energietransitie, klimaatsverandering, water- en grondbeheer en de manier waarop we, als individu, als groep en als maatschappij met elkaar en met onze leefomgeving omgaan.                                              Ook als kernlid van de stichting ‘De Levende stad’ ben ik bij deze thema’s zeer betrokken én actief werkzaam en beschik mede daardoor over een uitgebreid  netwerk binnen het ruimtelijk vakgebied.      www.delevendestad.nl


Samen met gebiedscoöperatie 'O-gen' en 2 andere fotografen heb ik dé beeldbank voor Midden-Nederland opgericht. Voor een lage prijs velerlei foto's rond diverse thema's en in meerdere regio's in Midden Nederland.  Deze vindt u op beeldbank.o-gen.nlOok voor uw VIDEOPRODUCTIES op maat!
Dit in samenwerking met RView Media. 


Ik werk ondermeer voor :

O-gen-gebiedscoöperatie Midden Nederland, Beeldbank O-gen, Stichting ‘de Levende Stad’, Gemeente Amersfoort, provincie's Utrecht en Gelderland, Amersfoort in C, Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA), Omroep Human, Arla, Croonwolter&dros, "Duurzaam Gebouwd”, BNSP, Levensmiddelenkrant/Shops out of home, KNHM, Festival ’We doen het zelf wel’, Justice and Peace


Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston